Om Stoneart

Skifer til: Belægning, interiør, facade & tag

Vi er Stoneart

Norge er en stor eksportør af stenprodukter til verdensmarkedet. Larvik med sine forekomster af Larvikitt er den største eksportør. Det har bragt stenfolk fra hele verden til Larvik for at købe blokke og lære om Larvikitts ejendomme. Dette gav grundlag for etableringen af ​​Stoneart.

Stenindustrien er en gammel «branche». Det samme er de produkter, vi arbejder med. Produkter, der ikke er lavet, men udvundet og raffineret. De yngste af stenprodukterne har deres oprindelse et par titusinder af år tilbage. Andre er meget ældre og blev dannet for mange hundrede millioner år siden. Siden da er kontinenterne blevet formet, istider og varme perioder er kommet og gået

5 Gange Gazelle

Fem gange i træk er Stoneart blevet en Gazelle-virksomhed. På landsbasis er der cirka 3.000 gazellefarme hvert år. 5 år i træk har kun en håndfuld virksomheder opnået dette.

I 2018 har fokus været på at opbygge organisationen til næste fase i vores udvikling. Der er stadig mange muligheder på det norske marked. I 2017 etablerede vi en udstilling på Norsk Hyttesenter på Skjetten / X Meeting Point.

I vinteren 2018/19 byggede vi Norges største udstilling af skiferprodukter i Larvik. Vi fortsætter med at udvikle løsninger med skifer. Klar-til-måle opbrudt skifer er kun et første skridt.

Ved at tilbyde færdige løsninger – ikke kun et råprodukt – vil vi gøre det nemmere at være kunde. Mere forudsigelig i forhold til pris, kvalitet og leveringstid. Lavet af de bedste håndværkere.

Vi får flere og flere kunder i Sverige og Danmark. Norge er langt fremme i brugen af ​​skifer. Stoneart er stolte af at eksportere vores fantastiske produkter og tradition.

Der er sket meget på disse fem år. Vi tror på, at der vil ske meget mere i de kommende år. Vi har nu ressourcer i forhold til kompetence, mennesker og soliditet, som vil give os endnu flere muligheder i de kommende år.

Norsk Natursten

Stoneart AS er en norsk skifervirksomhed, der tilbyder bæredygtige naturprodukter til projekter og kunder i Danmark. Vi arbejder tæt sammen med skifer- og stenbrud for at udvikle produkter og markeder. Skifer og granit er naturens egne byggematerialer – et godt valg i dag og i generationer fremover.

Kort

Norske granit- og skiferforekomster ligger ikke langt fra Danmark. Der er gode transportmuligheder med bil eller færge.

  • Larvik – 236 km – Rocks of Norway
  • Otta – 623 km – Minera Otta
  • Dovre – 655 km – Dovreskifer
  • Oppdal – 747 km – Minera Oppdal
  • Offerdal – 1.017 km – Minera Offerdal (Sverige)
  • Lierne – 1.103 km – Dovreskifer
  • Alta – 2.002 km – Altaskifer
Ålborg